איך שינוי האקלים משפיע על טעם הבירה
שינויי האקלים משחקים תפקיד קרדינלי בהתפתחות הטעמים של בירה, משקה שמוערך במשך מאות שנים בזכות הטעמים המורכבים שלו. ההופל, השמרים והשיבולת השועל המלאה הם חיוניים ליצירת פרופילי טעם אלה, אך ייצורם מאוים. עם ירידה של 20% בייצור ההופל הנבון מאז שנות ה-70, ותחזית לירידה של 31% בתכולת חומצות האלפא עד 2050, יש צורך דחוף לחקור … המשך לקרוא איך שינוי האקלים משפיע על טעם הבירה
כדי להטמיע, העתיקו את כתובת האינטרנט והדביקו באתר וורדפרס
כדי להטמיע, יש להעתיק ולהדביק את הקוד לאתר